Artessens

Tarotundervisning, tarotforedrag og tarotkonsultation med tarotmester Søren Rasmussen

KLARSYNS KONSULTATION

Ikke flere ledige kanin tider

Clairvoyance/Klarsyn

Clairvoyancen varer ialt ca 45-55 min. Emner som bla kan komme på tale: Hjem, familie, arbejde, fritid, personlig udvikling, spirituel udvikling, kost og måske lidt fremtidsmuligheder. Der kan evt komme afdøde kontakt, men der er ikke garanti for dette. Du er velkommen til at lydoptage sessionen på din telefon. Det foregår almindeligvis på 2 forskellige måder:

På adressen: 
Fruegade 5, 4241 Vemmelev. Bestil venligst tid på sorenr9@gmail.com

På telefon: 
+45-20952062. Bestil venligst tid sorenr9@gmail.com

Hvis du har lyst, må du meget gerne give en kort evaluering af sessionen på mail/sms (også gerne anonym)

Om clairvoyancen

Du kan ikke forvente at få speciel information, da jeg kun modtager de informationer, der stilles til rådighed fra den åndelige verdens side. Men spørg alligevel :-)

Som clairvoyant formidler jeg budskaberne fra den åndelige verden. Ofte kan jeg ikke efterfølgende huske, hvad der er blevet sagt. Jeg er blot forbindelselsesled/budbringer. Optage derfor gerne sessionen og følg din intuition, når du skal træffe dine valg.

Du bliver præsenteret for MULIGHEDER... IKKE endegyldige sandheder. Du har ansvaret for dit liv og din frie vilje til at følge rådene eller ej.

En clairvoyance foregår ikke på samme måde hos alle clairvoyante, da evnerne dels er udviklet på forskellig måde hos den enkelte og dels modtages individuelt.

Grundlæggende kan det siges at du sidder overfor mig på en stol. Jeg vil lukke øjnene og indstille mig, til at kunne modtage informationer fra den åndelige verden. Derefter vil jeg fokusere på at kontakte dine åndelige guider for råd til dig og han/hun vil derfra modtage informationer af forskellig art, som så videregives til dig.

Du skal normalt ikke selv oplyse noget som helst når det drejer sig om en session med clairvoyance. Jeg fortæller dig, hvad du skal vide. Den første del af sessionen varer normalt ca 20-30 minutter. Du må normalt ikke afbryde i denne første tid, da det kan forstyrre. Efter den første del kan du kommentere ind til det der er sagt. Gem evt spørgsmål der ikke er blevet behandlet, til sidst i sessionen.