Artessens

Tarotundervisning, tarotforedrag og tarotkonsultation med tarotmester Søren Rasmussen

Tarotbog

Forside spiralbog Crowley Tarot ABC

Crowley Tarot ABC

Jeg syntes der manglede en tarotbog, med det stof som jeg har undervist efter i 20 år. Heldig fik jeg Ulrik Golodnoff med på at give bogen en ekstra dimension, så Thoth-sættet også kunne opleves gennem Ulriks og  Raider-Waite sættets briller. Vejlende pris hos din boghandler 298,- (ISBN 978-87-984964-7-2)

Se en bladre-demo-pdf-på dette-link

Side 194-95 Crowley Tarot ABC

Praktisk spiralbog på 292 sider med illustrationer i farver. Alle 78 kort er vist i farver, hvert med sit opslag. Foran hvert af de små kort og hofkortene fortælles om relationerne til det bagvedliggende kabbalistiske livstræ.

Bogen er en introduktion til et af verdens mest elskede tarotsæt, Crowleys Thoth Tarot

For første gang på dansk fortolkes Aleister Crowleys banebrydende Thoth Tarot i overensstemmelse med Kabbalahs mystik og astrologiens principper. Disse discipliner gøres forståelige og brugbare. Du får her en samling værktøjer, der vil hjælpe dig til at håndtere din hverdag og give dig et psykologisk og spirituelt udsigtspunkt til en bedre forståelse af dit liv.

Side 42-43 Crowley Tarot ABCTarotstuderende og tarotlæggere vil glædes over de nye tolkninger, der tager afsæt i den originale tradition.

Terapeuter og coaches vil finde hjælp til at forstå de komplekse tilfælde, de møder i deres arbejde.

Side 130-31 Crowley Tarot ABCTarotmestre vil kunne finde ny inspiration i denne udførlige tarotbog, som kan bruges til både opslag og fordybelse.


Crowley Tarot ABC
Ulrik Golodnoff og Søren Rasmussen
ISBN 978-87-984964-7-2
Trumf forlag 2009
350 kr. + forsendelse

Bogen kan bestilles hos din boghandler eller på nettet fx her:

(forhandler du bogen fast, så giv mig besked, så du kan komme på ovenstående liste)

Link til yderligere oplysninger om bogen (www.crowley-tarot-abc.dk)