Artessens

Tarotundervisning, tarotforedrag og tarotkonsultation med tarotmester Søren Rasmussen

KLARSYNS KONSULTATION FRA 20 nov 2017

Ikke flere ledige kanin tider

I forbindelse med min igangværende uddannelse på Maya Fridans Clairvoyanceskole

Clairvoyance kun for allerede bekræftede reservationer 

Clairvoyancen varer ialt ca 45-55 min. Emner som bla kan komme på tale: Hjem, familie, arbejde, fritid, personlig udvikling, spirituel udvikling, kost og måske lidt fremtidsmuligheder. Der kan evt komme afdøde kontakt, men der er ikke garanti for dette. Du er velkommen til at lydoptage sessionen på din telefon. Det foregår almindeligvis på 2 forskellige måder:

På adressen: 
Fruegade 5, 4241 Vemmelev. Se ledige tider nederst på denne side. Bestil venligst tid på sorenr9@gmail.com

På telefon: 
+45-20952062 Se ledige tider nederst på denne side. Bestil venligst tid sorenr9@gmail.com

Efter clairvoyancen skal testpersonen kvittere med dato, navn og underskrift.

Hvis du har lyst, må du meget gerne give en kort evaluering af sessionen på mail/sms (også gerne anonym)

Om clairvoyancen

Du kan ikke forvente at få speciel information fra den clairvoyante, da han/hun kun modtager de informationer, der stilles til rådighed fra den åndelige verdens side. Men spørg alligevel :-)

Da den clairvoyante formidler budskaberne fra den åndelige verden. Ofte kan den clairvoyante ikke efterfølgende huske, hvad der er blevet sagt. Den clairvoyante er blot forbindelselsesled/budbriger. Brug derfor din lydoptagelse og følg din intuition, når du skal træffe dine valg.

Du bliver præsenteret for MULIGHEDER... IKKE endegyldige sandheder. Du har ansvaret for dit liv og din frie vilje til at følge rådene eller ej.

En clairvoyance foregår ikke på samme måde hos alle clairvoyante, da evnerne dels er udviklet på forskellig måde hos den enkelte og dels modtages individuelt.

Grundlæggende kan det siges at du sidder overfor den clairvoyante på en stol. Den clairvoyante vil lukke øjnene og indstille sig, til at kunne modtage informationer fra den åndelige verden. Derefter vil han/hun fokusere på at kontakte dine åndelige guider for råd til dig og han/hun vil derfra modtage informationer af forskellig art, som så videregives til dig.

Du skal normalt ikke selv oplyse noget som helst til den clairvoyante. Han/hun fortæller dig, hvad du skal vide. Denne første del af seancen varer normalt ca 20-30 minutter. Du må normalt ikke afbryde i denne første tid, da det kan forstyrre. Efter den første den kan du kommentere ind til det der er sagt. Gem evt spørgsmål der ikke er blevet behandlet til sidst i sessionen.